Mongoliska köttbullar i smakrik och god glaze. Supergoda och passar perfekt att servera till en nudelsallad, med ris eller om rätt på en buffé. Köttbullarna tillagas i ugnen på drygt...
Bowl med sötpotatisnudlar, lax, stekt svamp och spenat. Lyxigt, snabblagat, glutenfritt och gott! Sötpotatisnudlar är väldigt lika risnudlar då de inte smakar så mycket med sötpotatisnudlar är oftast lite tjockare....
Filodegspaj med spenat och fetaost. Enkel och god filodegspaj gjord på färdigköpt filodeg och fylld med blancherad färsk spenat och fetaost. Perfekt middag som går snabbt att göra, är vegetarisk...
3 goda veganska tillbehör till julbordet. Sparrisbroccoli med en god sesamtopping (går bra med vanlig broccoli också), silkes tofu med supergod topping. Silkestofu påminner om lite lösare kokt äggvita i...
Dan dan nudlar är en populär rätt från de kinesiska sichuanska köket. Rätten består av sås, färs och nudlar och är otroligt smakrik. Jag gjorde rätten med vegetarisk färs men...
Bröd med frön – enkelt frukostbröd utan knådning. Gott och snabbakat bröd med solrosfrön, pumpafrön och sesanfrön. Alla ingredienser behöver bara blanda ihop. Sedan är det baka att slänga ner...
Sticky tofu – gott tofurecept som går snabbt att laga och är relativt enkelt att svänga ihop. Servera tofu med förslagsvis ris och en syrlig gurksallad! Tofu är ju i...
Bang bang chicken! En smakrik kinesisk kycklingrätt som dessutom är enkel att göra. Anledningen till att den heter bang bang är för att den bankas för att sedan dras ut...
Sesambagels – hemmagjorda bagels med sesamfrön. Goda och mjuka sesambagels. Supergott tillsammans med färskost och skinka. Det här receptet ger ca 10-12 bagels och går bra att frysa in.
Enkla fetaost- och sesambollar. Passar perfekt till ostbrickan, tappas eller som ett tillbehör. Rulla ihop och förvara sedan i kylen fram till servering.