Bowl med risnudlar i chili-och vitlöksolja och krispig tofu. En enkel bowl som du toppar med det du har hemma. Jag hade mango, rödkål, rädisor och sojabönor men har du...
Tomatrisotto med gremolata och ugnsrostade tomater. Krämig risotto med gremolata som jag tillsatt parmesan i. Gremolata är en italiensk topping på persilja, citron och vitlök som kan användas som topping...
Krämig, god och enkel tacopasta som går snabbt att laga! Pastan går även enkelt att göra vegetarisk genom att ersätta köttfärsen mot soyafärs. Servera pastan med en god sallad och...
Krämig risotto med smörstekt sparris. Så himla gott! Det viktigaste enligt mig för en krämig och god risotto är parmesan, en stor klick smör och låta den koka långsamt genom...
Krispiga, enkla och goda linsburgare som vi åt med srirachamajonnäs, picklad rödlök, sallad och tomat. Väldigt enkla och goda burgare som både går att forma till små biffar eller större...
Äggnudelwok med grönsaker och kyckling. En nudelwok med paprika, sockerärtor, minimajs, broccoli och morötter och dessa går såklart att anpassa efter de grönsakerna man har hemma och gillar. Såsen körs...
Pastagratäng med chorizo. En enkel pastagratäng som ger många matlådor. Jag tycker den var god som den är men det kan vara gott att tillsätta någon form av grönsak förslagsvis...
Halloumisallad med couscous i botten, en röra på soltorkade tomater, fröcrunch, sparris och picklad rödlök. En väääldigt god sallad som jag fick inspiration till av en sallad jag åt på...
Naan bröd är ett platt indiskt bröd som passar perfekt till grytor och framförallt rätter som tikka masala, korma osv. Naanbrödet gräddas traditionellt i en tandoor som är en indisk...
Tom kha gai med tofu – thailändsk soppa med rödcurry och kokosmjölk. En sötsyrlig thailändsk soppa som vanligtvis äts med kyckling till men det går lika bra med tofu eller...