Paj med fetaost, karamelliserad rödlök och spenat. En matig och god paj med en perfekt mix av sött och salt. Jag tycker om matiga pajer men drar mig oftast från...
Krämig pasta med kycklinglårfilé, röd pesto och spenat. I såsen har jag massa goda kryddor och paprika. Jag serverade pastan med tagliatelle men det går bra med andra pastasorter också....
Hemmagjorda chicken nuggets. Ett gott och smidigt sätt att göra chicken nuggets på som inte kräver för många moment eller ingredienser. Det går utmärkt att ersätta majstärkelsen och mjölet mot...
Korean fried tofu med ris och gurksallad. Ett väldigt gott sätt att tillaga tofu på. Tofu är ju väldigt smaklöst och behöver en bra smaksättning och enligt mig även krisp...
Fisn and chips med kall dillsås och krispig potatis. Otroligt gott och passar både till helg och vardags. Ett bra alternativ till fredagstacon om man vill variera sig litegrann! Jag...
Supergod korean fried chicken med ris och gurksallad. Har gjort ett liknande recept tidigt men den här gången gjorde jag bland annat en glaze på Gochujang. Gochujang är en koreansk...
Supergod italiensk kycklingwrap. I wrapen har jag färskost med örter, en röra på soltorkade tomater, grönsaker och kyckling. Vill du göra den vegetarisk går det utmärkt att byta ut kycklingen...
Tofish and chips, alltså en vegetarisk fish and chips. En riktigt god dessutom! Smakar ju inte exakt som fisk men påminner om det och man får en känsla av att...
Skivad friterad zucchini eller Kolokithakia tiganita som de heter i Grekland. En sidorätt eller tillbehör som vi åt när vi var i Sarti. Riktigt gott med tzatziki och grekisk sallad...