0 0
Avokadosallad med bönor, havreris och srirachamayo

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Justera portioner:
Topping
4 st Avokado
3 dl Havreris
8 msk Rostad lök
2 msk Persilja
Sriracha mayo
Blandsallad
Bönorna
2 paket Svarta bönor
1 msk Paprikapulver
1 burk Majs
1.5 tsk Spiskummin
1 st Paprika grön
1 st Rödlök
1 tsk Lökpulver
1 msk Rapsolja
Salt

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Avokadosallad med bönor, havreris och srirachamayo

  • 25
  • Portioner 4
  • Medium

Ingredienser

  • Topping

  • Bönorna

Steg

Dela

En avokadosallad som har både krispighet och krämighet, protein och kolhydrater samtidigt som den är god och mättande! Jag använde havreris i botten som jag smaksatte med persilja och salt men det går lika bra med bulgur, couscous eller quinoa t.ex. Salladen är helt vegetarisk och nästan vegansk (förutom srirachamajonäsen som man enkelt kan byta ut till ett veganskt alternativ).

Steg

1
Färdig

Havreris

Koka havreriset enligt anvisningarna på paketet. Skölj i kallt vatten och smaksätt med salt och färsk persilja

2
Färdig

Bönor

Sila av majset och bönorna. Blanda tillsammans med kryddorna, olja och finhackad rödlök och paprika.

3
Färdig

Lägg havreris i botten av en tallrik, toppa med sallad, bönorna, skivad avokado, rostad lök och srirachamajonäs!

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
lemonad
Föregående
Supergod och enkel lemonad + recept på sockerlag
Champinjonsoppa med bruschetta
Nästa
Champinjonsoppa med bruschetta
lemonad
Föregående
Supergod och enkel lemonad + recept på sockerlag
Champinjonsoppa med bruschetta
Nästa
Champinjonsoppa med bruschetta

Kommentera