0 0
Chili sin carne med gulaschsmaker

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
3 paket Blandade bönor
400 g Finkrossade tomater
1 st Paprika röd
1 st Gullök
2 st Vitlöksklyftor
5 dl Grönsaksbuljong
Salt
Örtsalt
Rapsolja
Kryddor
2.5 tsk Kummin
2 tsk Paprikapulver
1 tsk Chilipulver
1 tsk Strösocker
Tillbehör
Ris
Topping (valfritt)
Gräddfil
Persilja

Bookmark this recipe

[userpro_bookmark width="100%"]

Chili sin carne med gulaschsmaker

  • 55
  • Serves 4
  • Medium

Ingredients

  • Kryddor

  • Tillbehör

  • Topping (valfritt)

Directions

Share

Chili sin carne med gulaschsmaker. En snabblagad böngryta med smaker av kummin och paprikapulver. En enkel vardagsrätt som man kan servera med ris, havreris, potatis eller bröd. Toppa gärna med gräddfil och servera en god sallad till.

Steps

1
Done

Finhacka lök och vitlök. Strimla paprikan och häll upp alla kryddor i en skål. Koka upp buljongtärningen i vatten. Stek finhackad lök och vitlök i olja i en djupare panna. Vänd ner kryddor och paprika och stek ett par minuter. Addera mer olja ifall det behövs.

2
Done

Addera finkrossade tomater och buljong. Vänd i bönorna. Salta och peppra. Låt sedan puttra i 30-40 minuter. Tills buljongen kokat ner. Smaka av med salt och mer av kryddorna.

3
Done

Servera chili sin carnen med ris!

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Potatisgratäng med karamelliserad lök och färs
previous
Potatisgratäng med karamelliserad lök och färs
Pasta med broccoli och bacon
next
Pasta med broccoli och bacon
Potatisgratäng med karamelliserad lök och färs
previous
Potatisgratäng med karamelliserad lök och färs
Pasta med broccoli och bacon
next
Pasta med broccoli och bacon

Add Your Comment