Ingredients
-
Fiskburgare
-
4 st Torskfile
-
2 dl Vetemjöl
-
3 Panko
-
2 st Ägg
-
Salt
-
Dressing
-
2 dl Majonnäs
-
0.75 dl Gräddfil
-
2 msk Bostongurka
-
1 msk Dill
-
Salt
-
Peppar
-
Tillbehör
-
4 st Hamburgerbröd
-
4 st Cheddar
-
1 st Tomater
-
Krispsallad
Directions
Smarriga fiskburgare med panerad torsk, ost, sallad och en dressing. Snabblagat och gott!
Välj gärna tjockare bitar av torskfiléerna så att du får en bit som är lite tjockare och lika stor som burgarbrödet.
Steps
1
Done
|
DressingenBlanda alla ingredienser i en skål. Smaka av med salt. |
2
Done
|
Panera fiskLåt fisken tina ordentligt. Torka av den och salta. |
3
Done
|
StekStek den panerade fisken i rikligt med olja tills den är gyllene och insidan har en innertemp på ca 51-52 grader. Placera en skiva cheddarost mot slutet av stekningen |
4
Done
|
Gör burgarenRosta brödet. |