Ingredients
-
Kycklingen + marinad
-
800 g Kycklinglårfilé
-
2 msk Oystersås
-
1.5 msk Ljus risvinäger
-
2 msk Japansk soya
-
2 msk Ingefära
-
Peppar
-
Till stekningen
-
1 knippe Salladslök
-
2.5 dl Kycklingbuljong
-
2 st Vitlöksklyftor
-
4 cm Ingefära
-
1.5 tsk Kinesisk soya
-
1 tsk Farinsocker
-
1 msk Majsstärkelse
-
Rapsolja
-
Övrigt
-
Ris
Directions
Ginger chicken wok! Snabb och god wok med ingefära och kyckling. Servera med ris och en syrlig gurksallad. Perfekt till matlådan också!
Steps
1
Done
|
Marinera kycklingenDela kycklingen i mindre bitar. Blanda med alla såser och riven ingefära. Låt marineras i minst 30 min. |
2
Done
|
TillagaDela salladslöken i mindre bitar. Skiva vitlök och ingefära. Stek ingefäran och vitlök i olja på medelvärme utan att de tar färg. Tillsätt kyckligen och stek tills den nästan är genomstekt. |
3
Done
|
ServeraServera med ris och en syrlig sallad! |