Ingredients
-
Burgare
-
400 g Högrevsfärs
-
Salt
-
Peppar
-
Rapsoljaatt steka i
-
Tillbehör
-
Cheddar
-
Sallad
-
Rödlök
-
Tomater
-
Tryffelolja
-
Majonnäs
-
Hamburgerbröd
Directions
Högrevsburgare med ost och tryffelmajonnäs. Goda pressade burgare med rödlök, tomat, ost, sallad, tryffelmajonnäs i potato buns som var väldigt saftiga och goda. Tycker burgare är godare när de är lite tunnare. Tycker att alla andra smaker från tillbehören träder fram då och köttet tar inte över allt.
Vi åt tillsammans med spiral/skruvpotatis – receptet hittar du här
Steps
1
Done
|
BurgareSalta och peppra färsen. Forma till burgare i den storleken du vill ha och stek i olja på medelvärme. Pressa burgarna med en spatel. Vänd på dem och lägg på en ostskiva. Låt osten smälta tills köttet är färdigstekt. |
2
Done
|
TillbehörBlanda majonnäs med tryffeloljan tills du får önskad smak. Hacka alla grönsaker och rosta bröden. |
3
Done
|
Serveraservera burgaren med alla tillbehör och god pommes eller spiralpotatis till! |