Ingredients
-
Pesto
-
1 dl Pumpafrön
-
2 dl Finriven parmesan
-
1 st Vitlöksklyftor
-
1 kruka Basilika
-
1 dl Olivolja
-
Salt
-
Tillbehör
-
500 g Pasta
-
1 burk Kronärtskocka i marinadca 290 g
-
1.5 dl Soltorkade tomater
-
65 g Ruccola
-
15 st Körsbärstomater
-
1 påse Minimozzarella
-
15 cm Gurka
-
15 st Olivereller mer
-
150 g Salami
Directions
Italiensk pastasallad med pesto på rostade pumpafrön. Smidig pastasallad med en smarrig pesto gjord på rostade pumapfrön och basilika. I pastasalladen slänger jag bland anant ner minimozzarella, marinerade kronärtskockor, ruccola mm. Du kan lägga till och ta bort det du tycker om. Du kan förlagsvis lägga till rödlök.
Steps
1
Done
|
PestoRosta pumpafrön. Låt svalna och mixa sedan tillsammans med basilikan, parmesan och vitlöken. |
2
Done
|
Koka pastan och låt svalna något. Blanda sedan pastan med peston och addera alla grönsaker och tillbehör. |