Ingredients
-
Pesto
- 1 dl Pumpafrön
- 2 dl Finriven parmesan
- 1 st Vitlöksklyftor
- 1 kruka Basilika
- 1 dl Olivolja
- Salt
-
Tillbehör
- 500 g Pasta
- 1 burk Kronärtskocka i marinadca 290 g
- 1.5 dl Soltorkade tomater
- 65 g Ruccola
- 15 st Körsbärstomater
- 1 påse Minimozzarella
- 15 cm Gurka
- 15 st Olivereller mer
- 150 g Salami
Directions
Italiensk pastasallad med pesto på rostade pumpafrön. Smidig pastasallad med en smarrig pesto gjord på rostade pumapfrön och basilika. I pastasalladen slänger jag bland anant ner minimozzarella, marinerade kronärtskockor, ruccola mm. Du kan lägga till och ta bort det du tycker om. Du kan förlagsvis lägga till rödlök.
Steps
1 Done | PestoRosta pumpafrön. Låt svalna och mixa sedan tillsammans med basilikan, parmesan och vitlöken. |
2 Done | Koka pastan och låt svalna något. Blanda sedan pastan med peston och addera alla grönsaker och tillbehör. |