• Home
  • Buffémat
  • Italiensk pastasallad med pesto på rostade pumpafrön
0 0
Italiensk pastasallad med pesto på rostade pumpafrön

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
Pesto
1 dl Pumpafrön
2 dl Finriven parmesan
1 st Vitlöksklyftor
1 kruka Basilika
1 dl Olivolja
Salt
Tillbehör
500 g Pasta
1 burk Kronärtskocka i marinad ca 290 g
1.5 dl Soltorkade tomater
65 g Ruccola
15 st Körsbärstomater
1 påse Minimozzarella
15 cm Gurka
15 st Oliver eller mer
150 g Salami

Bookmark this recipe

[userpro_bookmark width="100%"]

Italiensk pastasallad med pesto på rostade pumpafrön

  • 45
  • Serves 6
  • Medium

Ingredients

  • Pesto

  • Tillbehör

Directions

Share

Italiensk pastasallad med pesto på rostade pumpafrön. Smidig pastasallad med en smarrig pesto gjord på rostade pumapfrön och basilika. I pastasalladen slänger jag bland anant ner minimozzarella, marinerade kronärtskockor, ruccola mm. Du kan lägga till och ta bort det du tycker om. Du kan förlagsvis lägga till rödlök.

Steps

1
Done

Pesto

Rosta pumpafrön. Låt svalna och mixa sedan tillsammans med basilikan, parmesan och vitlöken.
Tillsätt olivolja och salt mixa lite till. Tänk på att peston behöver vara rätt salt för att ge smak till pastan.

2
Done

Koka pastan och låt svalna något. Blanda sedan pastan med peston och addera alla grönsaker och tillbehör.
Blanda ihop. Smaka av med salt och servera sedan.

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Arepas - majsbröd med rostad tomatsalsa
previous
Arepas – majsbröd med rostad tomatsalsa
Lax med pressad potatis och citronsås med rom
next
Lax med pressad potatis och citronsås med rom
Arepas - majsbröd med rostad tomatsalsa
previous
Arepas – majsbröd med rostad tomatsalsa
Lax med pressad potatis och citronsås med rom
next
Lax med pressad potatis och citronsås med rom

Add Your Comment