0 0
Kokt majskolv med smör och flingsalt

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
2 st Majskolv
Salt
Smör
Flingsalt

Bookmark this recipe

[userpro_bookmark width="100%"]

Kokt majskolv med smör och flingsalt

  • 15
  • Serves 2
  • Medium
[dfrcs name="knivar"]

Ingredients

Directions

Share

Kokt färsk majskolv med smör och flingsalt. Det är så enkelt men så gott! Det ger mig verkligen sommarminnen. Att köpa färska majskolvar med blad på är mycket godare än de i plastpaket som ligger i en lag.

Steps

1
Done

Skala majskolvarna och lägg ner dem i en stor kastrull. Fyll kastrullen med vatten så att majskolvarna är helt täckta. Låt sedan vattnet koka upp, när det kokat upp så fortsätt koka dem i ca 8-9 minuter. Du kan testa ett korn för att se om de är kokta.
Kokar man dem för länge så kan de bli hårda.

2
Done

Låt kolvarna svalna och servera med smör och flingsalt!

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
krämig kycklingryta
previous
Krämig kycklinggryta med champinjoner och paprika
sticky tofu
next
Crispy sticky tofu med asiatisk gurksallad och ris
krämig kycklingryta
previous
Krämig kycklinggryta med champinjoner och paprika
sticky tofu
next
Crispy sticky tofu med asiatisk gurksallad och ris

Add Your Comment