Ingredients
- 0.5 Gullök
- 2 st Vitlöksklyftor
- 3 nävar torkade Kantareller
- 2 dl Vitt vin
- 3 dl Vispgrädde
- 1 dl Parmesan
- 2 msk Tryffelolja
- Pepparefter smak
- Saltefter smak
- Pasta
Directions
Krämig och god pasta med kantareller, parmesan och tryffelolja. En enkel pasta med lite lyxigare känsla. Jag hade torkade kantareller som jag la i blöt innan det var dags att laga såsen, men det går lika bra med färska eller annan svamp. Då får man nog bara smörsteka dem innan man slänger ner dem i såsen,
Steps
1 Done | Börja koka pastavattnet. |
2 Done | Häll i vispgrädden, salt, peppar och 1 msk tryffelolja. Låt koka i 4-5 min. Häll sedan ner parmesan och kantareller och smaka av med mer salt, peppar och tryffelolja. |
3 Done | Sila av pasta och rör ner den i såsen. Servera pastan och toppa den med liet persilja, parmesan och tryffelolja. |