Ingredients
-
Tonfiskröran
-
200 g Tonfisk i vatten
-
2 dl Créme Fraiche
-
2 msk Majonnäs
-
1 st Rödlök
-
1 tsk Paprikapulver
-
Salt
-
Tillbehör
-
3 dl Risoniokokt
-
100 g Rädisor
-
15 cm Gurka
-
1 st Paprika röd
-
100 g Sockerärtor
-
100 g Soltorkade tomater
-
Oliver
Directions
Krämig tonfisksallad med risoni. Smarrig tonfiskröra som blandats ihop med risoni och blivit sådär krämigt och gott. Toppar sedan med krispiga grönsaker.
En perfekt sallad till bufféer och picknickar.
Steps
1
Done
|
RisoniKoka risonin. Sila av och låt svalna. |
2
Done
|
TonfiskröranSila av tonfisken och finhacka rödlöken. Blanda ihop alla ingredienser i en bunke. Vänd i rödlöken och tonfisken. Smaka av med salt. |
3
Done
|
GrönsakernaHacka och skiva alla grönsaker. Blanda ner hälften av grönsakerna i röran och spara resten att toppa med. |
4
Done
|
ServeraServera pastasalladen med mer av toppingen. |