Ingredients
- 
                                          Chimichurri
- 
                                          1 st Chili
- 
                                          2 dl Finhackad persilja
- 
                                          2 st Vitlöksklyftor
- 
                                          1 dl Olivolja
- 
                                          0.5 dl Neutral olja
- 
                                          1 tsk Rödvinsvinäger
- 
                                          Citron
- 
                                          Salt
- 
                                          Peppar
- 
                                          Srirachapotatis
- 
                                          1.2 kg Mjölig potatis
- 
                                          2.5 dl Neutral olja
- 
                                          Santa Maria srirachakrydda
- 
                                          Salt
- 
                                          Kött
- 
                                          600 g Entrecote eller flankstek
- 
                                          Flingsalt
- 
                                          Neutral olja
- 
                                          Smör
Directions
Steps
| 1 Done | Srirachapotatis - preppKlyfta potatisen och koka den i saltat vatten i ca 8-10 minuter. Den ska mjukna men inte bli sönderkokt. | 
| 2 Done | Sriachapotatis - innan serveringVärm upp en djup panna med olja till ca 180 grader. Fritera potatisen gyllene i 2-3 omgångar. | 
| 3 Done | ChimichurriFinhacka persilja, chili och vilök. Lägg över i en skål. Blanda ihop med olivolja, neutral olja och vinäger. Riv i lite citronskal, pressa i lite citron, salta och peppra. Smaka av med mer citron och salt tills du har nöjd. | 
| 4 Done | KöttetSalta ditt kött och värm en panna ordentligt. | 
| 5 Done | ServeraServera de krispiga potatisarna med kött och chimichurri. |