Snabba minimunkar – bara 4 ingredienser! Utan jäst och utan jäsning. Perfekt när man vill ha något som är enkelt och snabbt. Vänd minimunkarna i florsocker eller doppa i choklad!
Enkla fetaost- och sesambollar. Passar perfekt till ostbrickan, tappas eller som ett tillbehör. Rulla ihop och förvara sedan i kylen fram till servering.
Eclair fyllda med vaniljkräm doppade i mörk choklad. En éclair är ett avlångt bakverk gjord på chouxdeg. De blir ihåliga och fylls med olika och toppas med choklad. Den är...
Enkel och frasig kycklingschnitzel. Perfekt att göra en större sats för att sedan göra flera rätter. Du kan servera kyckligschnitzeln färk med örtvinägrett och potatis, och sedan värma på för...
Bouillabaisse – fransk fiskgryta! En mustig tomatbaserad fiskgryta som man från början gjorde av fiskrester men på senare tid lagas med finare tillbehör som musslor, räkor, fin fisk. Du kan...
Kycklingben och sallad med parmesandressing. Enkel och god kycklingrätt som du kan komplettera med valfritt tillbehör: couscous, quiona eller potatis kanske?
Kardemummalängd med vaniljkräm och sylt! Oootroligt saftig och god längd. Jag gjorde 2 st. En med marsankräm och hallonsylt toppad med glasyr, och en med marsankräm och choklad. Så otroligt...
En snabb nudelrätt med färs och nudlar. Stek på valfri färs och blanda med sås, nudlar och grönsaker. Jag har i broccoli och spenat som jag placerar snabbt. Toppa sedan...
Krämig caesarsallad med pasta och kyckling. Dressingen är enkel och supergod. Jag gör den på vegansk aioli då jag gärna vill ha den äggfri. Något som jag inte hade i...