0 0
Kycklingben och sallad med parmesandressing

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
Kycklingen
1 kg Kycklingben
2 msk Tomatpure
1 tsk Kinesisk soya
1 tsk Japansk soya
2 tsk Farinsocker
1 msk Grillkrydda
1 st Vitlöksklyftor
0.5 dl Rapsolja
Salladen
200 g Blandsallad
1 st Gurka
250 g Körsbärstomater
1 st Paprika röd
2 msk Vitvinsvinäger
0.75 dl Olivolja
3 dl Finriven parmesan
Salt
Peppar

Bookmark this recipe

[userpro_bookmark width="100%"]

Kycklingben och sallad med parmesandressing

  • Serves 4
  • Medium

Ingredients

  • Kycklingen

  • Salladen

Directions

Share

Kycklingben och sallad med parmesandressing. Enkel och god kycklingrätt som du kan komplettera med valfritt tillbehör: couscous, quiona eller potatis kanske?

Steps

1
Done

Kycklingen

Blanda ihop alla ingredienser till marinaden. Vänd ner kycklingbenen. Marinera i minst 30 min men gärna längre.

2
Done

Sätt ugnen på 200 grader. Lägg kycklingen i en form och grädda i ca 30 min, tills klubborna fått fin färg och är genomstekta.

3
Done

Salladen

Blanda ihop alla ingredienser till vinägretten. Smaka av med salt och peppar.
Hacka all grönsaker och blanda ihop med vinägretten.

4
Done

Servera

Servera klubborna med salladen! Om du vill så kan du även ha quinoa, couscous eller potatis till!

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Kardemummalängd med vaniljkräm och hallonsylt
previous
Kardemummalängd med vaniljkräm och hallonsylt
Bouillabaisse - fransk fiskgryta
next
Bouillabaisse – fransk fiskgryta
Kardemummalängd med vaniljkräm och hallonsylt
previous
Kardemummalängd med vaniljkräm och hallonsylt
Bouillabaisse - fransk fiskgryta
next
Bouillabaisse – fransk fiskgryta

Add Your Comment