• Hem
  • Middagstips
  • Panerad rödspätta med kokt potatis, ärtor och remouladsås
0 0
Panerad rödspätta med kokt potatis, ärtor och remouladsås

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Justera portioner:
600 g Rödspätta
Panko att vända fisken i
Vetemjöl att vända fisken i
2 st Ägg
Salt
Peppar
Remouladsås
3 dl Gräddfil
1 dl Bostongurka
1.5 msk Majonnäs
Salt
Peppar

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Panerad rödspätta med kokt potatis, ärtor och remouladsås

  • Portioner 6
  • Medium

Ingredienser

  • Remouladsås

Steg

Dela
Annons:

Panerad rödspätta med kokt potatis, ärtor och remouladsås. En klassiker som alltid går hem!

Steg

1
Färdig

Fisken

Torka fisken från överflödigt vatten. Salta och peppra. Vänd sedan i mjöl, ägg och sist panko. Har ej skrivit mängden mjöl och panko - men börja med en lagom mängd (2 dl) och tillsätt mer om det tar slut.
Stek fisken i både smör och olja på medelhög värme till fisken får fin färg

2
Färdig

Remouladsås

Rör ihop alla ingredienser till såsen!

3
Färdig

Servera fisken med kokt potatis, ärtor, lite rivna morötter och såsen!

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Föregående
Glass på endast två ingredienser med salt kolasås
krämig salsicciapasta
Nästa
Krämig salsicciapasta
Föregående
Glass på endast två ingredienser med salt kolasås
krämig salsicciapasta
Nästa
Krämig salsicciapasta

Kommentera