0 0
Panerad rödspätta med kokt potatis, ärtor och remouladsås

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
600 g Rödspätta
Panko att vända fisken i
Vetemjöl att vända fisken i
2 st Ägg
Salt
Peppar
Remouladsås
3 dl Gräddfil
1 dl Bostongurka
1.5 msk Majonnäs
Salt
Peppar

Bookmark this recipe

[userpro_bookmark width="100%"]

Panerad rödspätta med kokt potatis, ärtor och remouladsås

  • Serves 6
  • Medium
[dfrcs name="knivar"]

Ingredients

  • Remouladsås

Directions

Share

Panerad rödspätta med kokt potatis, ärtor och remouladsås. En klassiker som alltid går hem!

Steps

1
Done

Fisken

Torka fisken från överflödigt vatten. Salta och peppra. Vänd sedan i mjöl, ägg och sist panko. Har ej skrivit mängden mjöl och panko - men börja med en lagom mängd (2 dl) och tillsätt mer om det tar slut.
Stek fisken i både smör och olja på medelhög värme till fisken får fin färg

2
Done

Remouladsås

Rör ihop alla ingredienser till såsen!

3
Done

Servera fisken med kokt potatis, ärtor, lite rivna morötter och såsen!

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Glass på endast två ingredienser med salt kolasås
krämig salsicciapasta
next
Krämig salsicciapasta
previous
Glass på endast två ingredienser med salt kolasås
krämig salsicciapasta
next
Krämig salsicciapasta

Add Your Comment