0 0
Pasta med chilipesto

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Justera portioner:
Peston
1 st Chili
2 dl Soltorkade tomater
1 dl Solrosfrön
2 krukor Basilika
1 st Vitlöksklyftor
2.5 dl Parmesan
1.25 dl Olivolja
Peppar
Salt
Övrigt
400 g Pasta
Parmesan
Tryffelolja

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Pasta med chilipesto

  • 30 min
  • Portioner 4
  • Lätt

Ingredienser

  • Peston

  • Övrigt

Steg

Dela

Snabblagad pasta med chilipesto. Toppar med parmesan och tryffelolja för extra umami och smak. Vill du inte att peston ska bli för stark så kärna ur chilin innan du mixar den. Du kan också välja en mildare chili för att kunna anpassa hettan. Min chili var hyfsat mild vilket gjorde att den bara gav en hetta i bakgrunden.

Veckans produkttips: BÄSTA rivjärnet från MICROPLANE! Perfekt till citrus, parmesan, choklad och muskot.

Steg

1
Färdig

Peston

Börja med att rosta solrosfröna i en panna. Mixa sedan solrosfrön, vitlök parmesan, basilika, soltorkade tomater och chili i en matmerade till en slät massa. Tillsätt sedan olivolja, salt och peppar. Smaka av!

2
Färdig

Koka pastan och riv parmesan.
Blanda pastan med peston portionsvis så får du tillräckligt med pesto per portion. Toppa pastan med parmesan och lite tryffelolja!

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Dumle cookies - mjuka chokladkakor med dumlegömma
Föregående
Dumle cookies – mjuka chokladkakor med dumlegömma
Vegetarisk gulasch med beluga linser
Nästa
Vegetarisk gulasch med beluga linser
Dumle cookies - mjuka chokladkakor med dumlegömma
Föregående
Dumle cookies – mjuka chokladkakor med dumlegömma
Vegetarisk gulasch med beluga linser
Nästa
Vegetarisk gulasch med beluga linser

Kommentera