• Home
  • Helgmat
  • Pasta med röd pesto, vispad ricotta och brynt salvia
0 0
Pasta med röd pesto, vispad ricotta och brynt salvia

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
Röd pesto
200 g Soltorkade tomater
1 dl Solrosfrön
1 st Vitlöksklyftor
1 kruka Basilika
2 dl Finriven parmesan
Ricotta
200 g Ricotta
Salt
Brynt salvia
50 g Smör
Salvia
Övrigt
400 g Pasta

Bookmark this recipe

[userpro_bookmark width="100%"]

Pasta med röd pesto, vispad ricotta och brynt salvia

  • 25
  • Serves 4
  • Easy

Ingredients

  • Röd pesto

  • Ricotta

  • Brynt salvia

  • Övrigt

Directions

Share

Pasta med röd pesto, vispad ricotta och brynt salvia. En jättegod och enkel pasta som känns väldigt lyxig. Något man kan bjuda på helgen men såväl slänga ihop en vardag. Den röda peston går utmärkt att förbereda innan så går det mycket smidigare när det är dags att laga.

Steps

1
Done

Röd pesto

Rosta solrosfrön i en torr. Riv parmesanen.
Mixa soltorkade tomater inklusive oljan, solrosfrön, basilika och vitlök till en tjock pesto.

2
Done

Ricottan

Vispa upp ricottan med sked eller visp så att den krämar upp sig. Smaka av med salt.

3
Done

Bryn saliva

Smält smöret i en kastrull och vänd i salviabladen. Låt brynas. Smöret ska bli ljusbrunt och "tystna" när smöret är brynt.

4
Done

Servera

Blanda pesto med pasta portionsvis (ca 1.1.5 msk pesto), toppa med klickar av ricotta och sist den brynta salvian och lite av smöret.
Servera och njut!

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Hallonmousse med ballerinakross
previous
Hallonmousse med ballerinakross
Gulaschsoppa med färs
next
Gulaschsoppa med färs
Hallonmousse med ballerinakross
previous
Hallonmousse med ballerinakross
Gulaschsoppa med färs
next
Gulaschsoppa med färs

Add Your Comment