Ingredients
-
Sås
- 0.5 dl Oystersås
- 2 msk Japansk soya
- 1 msk Kinesisk soya
- 3 tsk Strösocker
-
Biffen
- 500 g Lövbiff
- 1 st Vitlöksklyftor
- 1 tsk Kinesisk soya
- 1 tsk Japansk soya
- 2 msk Majsstärkelse
-
Övrigt
- 2 st Paprika röd
- 1 st Paprika gul
- 1 st Paprika grön
- 1 st Chili
- 1 st Vitlöksklyftor
- Ris
- 4 st Salladslök
Directions
Steps
1 Done | BiffenStrimla biffen och riv vitlöken. Lägg ner i en skål och häll i resten av ingredienserna. Blanda ihop och ställ åt sidan medan du förbereder resten. |
2 Done | SåsenBlanda ihop alla ingredienser i en liten skål. |
3 Done | ÖvrigtSkölj och strimla paprikan. Strimla chilin och riv vitlöken. |
4 Done | Woka ihopStek biffen på hög värme i olja tills den fått yta. Ställ åt sidan. |
5 Done | ServeraServera biffen med kokt ris, toppa med salladslök. |