Ingredients
-  
pesto
 -  1 kruka Basilika
 -  1 dl Pumpafrön
 -  50 g Parmesan
 -  1 st Vitlöksklyftor
 -  1 dl Neutral olja
 -  0.25 dl Olivolja
 -  Salt
 -  
Till mackan
 -  300 g Ciabatta
 -  2 tsk Olivolja
 -  15 st Körsbärstomater
 -  2 st Mozzarella
 -  1.5 dl Parmesan
 -  Salt
 -  Peppar
 -  2 msk Smör
 -  1 st Vitlöksklyftor
 
Directions
Varm macka med tomat, mozzarella och pesto. En otroligt god som du bara måste testa! Det går antingen att göra den i en stor ciabatta så att det blir fler mackor eller i ett mindre bröd. Mackan blir en perfekt lunch eller lättare middag.
Mängden pesto räcker till att göra mackan flera gånger.
Steps
|   1  Done   |   Peston*Mängden pesto räcker till flera mackor och du kan förbereda den i förväg. Rosta pumpafrön i en torr panna.  |  
|   2  Done   |   MackanSätt ugnen på 200 grader.  |  
|   3  Done   |    Lägg över bröden på en plåt och värm i ugn i ca 10-15 minuter. Mozzarellan ska ha smält och mackan blivit varm.  |  
|   4  Done   |    Ta ut bröden ur ugnen. Bre på några skedar pesto ovanpå mozzarellan och lägg sedan på locket.  |