0 0
Krämig myspasta

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
50 g Smör
3 st Vitlöksklyftor
2 tsk Chiliflakes (milda)
1.5 tsk Japansk soya
1 dl Vispgrädde
4 dl Finriven parmesan
200 g Färskost
Peppar
400 g Tagliatelle
Ruccolasallad
100 g Ruccola
Rödvinsvinäger
Olivolja
Salt

Bookmark this recipe

[userpro_bookmark width="100%"]

Krämig myspasta

  • 20
  • Serves 4
  • Easy

Ingredients

  • Ruccolasallad

Directions

Share

Krämig myspasta eller egentligen en pasta med smör, färkost, soja, chiliflakes, grädde, parmesan som toppas med syrlig ruccola. Lite svårdefinierat namn så jag kallar den myspastan. Perfekt att laga när man inte orkar lägga mycket tid i köket men som ändå känns lyxigt och gott och lyxigt.

 

Till pastan kan du också göra krispig kyckling!

Steps

1
Done

Prepp

Börja koka pastan.
Finriv parmesanen och finhacka vitlöken.

2
Done

Tillagning

Bryn smöret tillsammans med vitlöken i en djup panna. Tillsätt soja och chiliflakes och låt brynas ihop. Tillsätt sedan färskost och grädde. Låt komma ihop. Peppra. Tillsätt parmesan och smaka av med mer chiliflakes, soja och peppar. När det smakar bra. Tillsätt pastan direkt från pastavattnet (som du slevar upp med pastaslev och låter vattnet rinna av).

3
Done

Ruccolasallad

Blanda ruccola med rödvinsvinäger, salt och olja tills du är nöjd med smaken.

4
Done

Servera

Servera pastan med ruccolasalladen.

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Potatisgratäng med kål & köttfärsfräs
next
Crispy salmon bites med sweetchili-currysås
previous
Potatisgratäng med kål & köttfärsfräs
next
Crispy salmon bites med sweetchili-currysås

Add Your Comment