Ingredients
-
50 g Smör
-
3 st Vitlöksklyftor
-
2 tsk Chiliflakes (milda)
-
1.5 tsk Japansk soya
-
1 dl Vispgrädde
-
4 dl Finriven parmesan
-
200 g Färskost
-
Peppar
-
400 g Tagliatelle
-
Ruccolasallad
-
100 g Ruccola
-
Rödvinsvinäger
-
Olivolja
-
Salt
Directions
Krämig myspasta eller egentligen en pasta med smör, färkost, soja, chiliflakes, grädde, parmesan som toppas med syrlig ruccola. Lite svårdefinierat namn så jag kallar den myspastan. Perfekt att laga när man inte orkar lägga mycket tid i köket men som ändå känns lyxigt och gott och lyxigt.
Till pastan kan du också göra krispig kyckling!
Steps
1
Done
|
PreppBörja koka pastan. |
2
Done
|
TillagningBryn smöret tillsammans med vitlöken i en djup panna. Tillsätt soja och chiliflakes och låt brynas ihop. Tillsätt sedan färskost och grädde. Låt komma ihop. Peppra. Tillsätt parmesan och smaka av med mer chiliflakes, soja och peppar. När det smakar bra. Tillsätt pastan direkt från pastavattnet (som du slevar upp med pastaslev och låter vattnet rinna av). |
3
Done
|
RuccolasalladBlanda ruccola med rödvinsvinäger, salt och olja tills du är nöjd med smaken. |
4
Done
|
ServeraServera pastan med ruccolasalladen. |