Bouef bourguignon – God fransk gryta med högre som får puttra länge. När grytan är klar toppas den med stekt svamp, steklök och bacon. Som ger grytan massor av goda...
Pizzarulle med filodeg – en frasig pizzarulle med filodegs som varvas med olika toppings/fyllningar. Du kan variera fyllningen med det du gillar precis som med en vanligt pizza. Filodegsrullen förbereds...
Svamprisoni med gremolata. Krämig och god risoni med stekta trattkantareller och champinjoner. Det går bra med den svampen du får tag på. Har du egenplockade kantareller så kör på det!...
Stekta rispapper rullar. Vegetariska rispapperrullar med tofu, svamp, morot och salladslök. Goda och frasiga rullar som går att fylla med det mesta. Räkor, färs eller grönsaker som jag gjort här....
Krämig oxfilépasta med babychampinjoner. Enkel och lyxig pasta med oxfilé, perfekt när man vill lyxa till det. För att oxfilén extra mör marinerar jag den i lite bakpulver tillsammans med...
Pasta salsiccia, champinjoner och paprika. Krämig och snabblagad pasta med smak av av salsiccia och tomat. Toppad med parmesan och persilja. Salsiccia är en italiensk korv med mycket smak. Du...
Supergod och snabblagad nudelrätt med vetenudlar, stekt färs, champinjoner, spenat och pak choi. Jag använder blandfärs men det går lika bra med annan typ av färs. Går utmärkt med vego!...
Pasta med champinjoner, paprika, spenat och bruschettamix. Enkel och god pasta med krämig sås och massa grönsaker. Smaksatte pastan med en halv burk bruschettamix från Zeta.
Enkel och krämig pasta med champinjoner, bacon och paprika. En smidig pastarätt som går snabbt att tillaga och som är väldigt god. Servera med en fräsch sallad till!
En smakrik svampragu som dessutom är helt vegansk. Servera med bjäst iställer för parmesan som jag gjorde. Jag rostade lite olika grönsaker som jag sedan mixade för att ge ragun...