Enkla fetaost- och sesambollar. Passar perfekt till ostbrickan, tappas eller som ett tillbehör. Rulla ihop och förvara sedan i kylen fram till servering.
Okonomiyaki – japansk vitkålspannkaka! Supergod och smidig att laga. Okonomi betyder ”det man gillar” och yaki ”grillad/stekt”. Så som namnet säger så kan man toppa med det man tycker om....
Brytbröd – super mjukt, fluffigt och gott. Riktigt gott och mjukt! Degen går också att använda för att göra kiflice (små giflar) med olika fyllningar. Receptet ger ca 7-8 st...
Pankopanerad kycklingfilé med kryddor och kålsallad. En enkel och god middag! Att smaksätta pankoströbrödet är ett gott sätt att spica till sin kyckling. Jag hade vinägrett som sås till både...
Goda falafewraps i hemmagjort mjukt bröd. Det tar lite tid men det är värt det! Falafelsmeten kan du förbereda och låta stå i kylen i 1-2 dygn. Det går även...
Korean fried tofu med ris och gurksallad. Ett väldigt gott sätt att tillaga tofu på. Tofu är ju väldigt smaklöst och behöver en bra smaksättning och enligt mig även krisp...
Biang biang noodles – hemmagjorda nudlar med smakrik chiliolja. Det här är så himla gott! Rekommenderar starkt att testa det. Orkar du inte göra dina egna nudlar så kan du...
Mjuka hemmagjorda hamburgerbröd. Extra lyxigt till hemmagjorda högrevsburgare eller med din egna favoritburgare. Bröden går utmärkt att frysa in direkt efter gräddning om du inte ska använda alla.
Snabb vegetarisk nudelwok med mycket smak. I woken använder jag ramennudlar men det går jättebra med t.ex udonnudlar som är lite tjockare. Ramennudlarna finns att köpa i de flesta matbutiker....
Supergod korean fried chicken med ris och gurksallad. Har gjort ett liknande recept tidigt men den här gången gjorde jag bland annat en glaze på Gochujang. Gochujang är en koreansk...