Kardemummalängd med nöttosca! Otroligt saftig och god längd. Receptet ger två stora längder men du kan också göra vanliga bullar av halva degen. Alternativt göra 2 olika fyllningar. Här är...
Kladdkaka med chokladkolatäcke. Kladdig kladdkaka med seg chokladkola. Supergott! Servera som den är eller kanske med lite bär, glass eller grädde till. Jag gräddar kladdkakan i en 20 cm form....
Hemmagjorda köttbullar med kokt potatis, brunsås, rårörda lingon, gurka och karamelliserad lök. En supergod klassiker som man kan variera på olika sätt. Bytt ut gurka mot ärtor eller kokt potatis...
En mjuk, lagom kladdig toppad med nötkola. Den här brownien gör jag med kakao och inte smält choklad som det är i en del recept. Det gör att den inte...
Onigirazu – en sushi sandwich som du kan fylla med vad du vill. Antingen kan du som jag fylla med krispiga grönsaker och salmalax, eller tofu, kyckling, biff, räkor osv.
Knäckig blåbärpaj med knäckigt smul. Supergott! I det här receptet har jag använt färska blåbär men det går lika bra med frysta. Blanda då först blåbären med några matskedar majstärkelse...
Lätt och fluffig marängtårta fylld med färska hallon och blåbär som bryter av det söta. Det går bra att fylla tårtan med citroncurd eller rabarber också om man föredrar det!...
Vitlöksbrödssnurror – frasiga och goda. Gjorde dessa och serverade till tomatsoppa men det går lika bra att äta dem som de är eller servera till andra rätter!
Eclair fyllda med vaniljkräm doppade i mörk choklad. En éclair är ett avlångt bakverk gjord på chouxdeg. De blir ihåliga och fylls med olika och toppas med choklad. Den är...