Grötbröd långpanna – perfekt bröd att baka med överbliven gröt. Frallorna blir supermjuka och saftiga. Frallorna går utmärkt att frysa in och de håller sig även bra i sluten påse...
Saftiga och goda kanelbullar utan skarv. Dessa bullar vart de godaste jag bakat någonsin. Mjuka och goda. Jag delade dem som vanliga snäckor och för att inte få en skarv...
En enkel och god lasagne med purjolök och bacon. Ost och massor av krämig bechamelsås. Tycker purjo och bacon passar väldigt bra ihop. Brukar göra en pasta med den kombinationen...
Princes krofne – balkanvariant av Petit-chou. De fylls sedan med vaniljkräm och grädde. I det här receptet skippar jag grädde men vispar ner lite grädde i vaniljkrämen. Det går även...
En frasig paj med potatis och purjolök och bacon. Som en blandning av gratäng och paj. Väldigt gott och billigt att laga. Potatis och purjolök är en väldigt god kombination.
Zucchinifritters med paprika, potatis i ugn och vitlöksås. Smarriga fritters som är frasiga utanpå och mjuka inuti. En perfekt måltid att göra när zucchinin är i säsong mellan juni och...
Chokladtårta i långpanna (adlink) – perfekt när man ska göra tårta till många. Tårtan har jag fyllt med vispad mjölkchokladganache och toppat med bär och mörk chokladganache. Supergod och smidigare...
Crispy chicken burger – en frasig kycklingburgare med chilimajonnäs, syrlig gurka och krispiga grönsaker. Otroligt gott! Jag panerad kycklingen i båda panko och cornflakes för extra krisp och kryddar paneringen...
Gnocchi med brynt smör- och tomatsås, ricotta och salvia. Riktigt gott och inte så svårt som man kan tro. Till skillnad från när man gör pasta så behöver inte gnocchidegen...