Risotto med trattkantareller och jordärtskockschips. Krämig risotto med mycket parmesan som toppas med kantareller som jag stekt med persilja, vitlök och smör. För att få lite krisp friterad jag mandolinad...
Curry in a hurry – gul curry med grillad kyckling. En snabblagad och god curry som tar max 30 minuter att laga. Vi sparar tid genom att använda färdiggrillad kyckling...
Höstig och god svampsoppa som toppas med smörstekta trattkantareller och parmesanchips som både ger soppan syra och sälta. I soppan har jag skogschampionjoner med det funkar fint med annan svamp...
Pannbiff med pressad potatis och trattkanatarellsås. Supersmarrig middag att laga när svampen är i säsong. Får du inte tag på trattkantareller funkar det bra att ersätta med annan svamp. Extra...
Då var det dags för en wok med grönsaker i säsong i oktober. Vi har fortsatt blomkål, spetskål, morötter i säsong som gör sig utmärkt i en wok. Som protein...
Pasta med kycklingfärs, soltorkade tomater och spenat. Jättegod och lättlagad pasta att sätta på vardagsmenyn. Den passar hela familjen och går snabbt att laga. Vill du lyxa till det kan...
En mustig linssoppa toppad med rostad blomkål. Mättande soppa full med grönsaker, proteinrika linser och smak. Du kan mixa soppan helt slät eller behålla lite bitar om du föredrar det....
Couscouspytt med chorizo och massa grönsaker. Den här rätten är en perfekt resträtt då du kan variera grönsakerna med både färska och frysta. Chorizon går även utmärkt att byta ut...