Ingredients
-
400 g Kycklinglårfilé
-
2 st Vitlöksklyftor
-
1 st Paprika grön
-
20 g Smör
-
1 st Gullök
-
1 st Kycklingbuljong
-
3 dl Vatten
-
4 dl Grädde
-
2 msk Torkad dragon
-
1 tsk Vitlökspulver
-
1 tsk Lökpulver
-
Peppar
-
Salt
-
Övrigt
-
Ris
Directions
Dragonkyckling med ris – en riktigt god och krämig kycklingrätt. Går fort att laga och passar utmärkt i matlådan. Ris påverkas inte på samma sätt som potatis och pasta när man värmer på och såsen blir bara ännu godare.
Servera gärna en syrlig gurksallad till!
Steps
1
Done
|
FörberedelserStrimla kycklingen och paprikan. Tärna löken. Koka upp kycklingbuljongen i vattnet. |
2
Done
|
Börja tillagaStek kycklingen i smör och olja i djup panna tills den får fin färg. Salta och peppra och pressa i vitlöken. När kycklingen är genomstekt lägg över den på en tallrik. |
3
Done
|
ServeraServera dragonkycklingen med ris! |