Ingredients
- 400 g Kycklinglårfilé
- 2 st Vitlöksklyftor
- 1 st Paprika grön
- 20 g Smör
- 1 st Gullök
- 1 st Kycklingbuljong
- 3 dl Vatten
- 4 dl Grädde
- 2 msk Torkad dragon
- 1 tsk Vitlökspulver
- 1 tsk Lökpulver
- Peppar
- Salt
-
Övrigt
- Ris
Directions
Dragonkyckling med ris – en riktigt god och krämig kycklingrätt. Går fort att laga och passar utmärkt i matlådan. Ris påverkas inte på samma sätt som potatis och pasta när man värmer på och såsen blir bara ännu godare.
Servera gärna en syrlig gurksallad till!
Steps
1 Done | FörberedelserStrimla kycklingen och paprikan. Tärna löken. Koka upp kycklingbuljongen i vattnet. |
2 Done | Börja tillagaStek kycklingen i smör och olja i djup panna tills den får fin färg. Salta och peppra och pressa i vitlöken. När kycklingen är genomstekt lägg över den på en tallrik. |
3 Done | ServeraServera dragonkycklingen med ris! |