Ingredients
-
2 st Äggeller 3 st beroende på storlek
-
2 msk Smör
-
Salt
Directions
En fransk omelett är en len och mjuk omelett som ser ut som en pannkaka. Supergott med Créme Fraiche och stenbitsrom till. Passar perfekt när man vill lyxa till det till helgfrukosten eller kanske till en brunch.
Steps
1
Done
|
Vispa upp äggen ordentligt så att äggvitan och äggulan går ihop och inte är separerade. Salta. Smält smör på låg värme i en nonstick panna. |
2
Done
|
Häll över äggen i pannan och rör runt tills äggen stannat (hela pannan ska vara täckt av ägg som en pannkaka). Skaka pannan lätt så att det ostekta åker ner åt sidan. Tillsätt en klick smör så att det åker under omeletten och börja försiktigt rulla ihop omeletten med en slickepott. Smöret gör det lättare att rulla. Rulla över på en tallrik. Servera med Créme Fraiche, rom och rostat bröd!en fransk omelett är en len och mjuk omelett som ser ut som en pannkaka. Supergott med Créme Fraiche och stenbitsrom till! |