Ingredients
-
400 g Tofu
-
4 dl Finriven parmesan
-
3 dl Panko
-
2 dl Mjölk
-
2 dl Majsstärkelse
-
1 tsk Paprikapulver
-
1 tsk Oregano
-
1 tsk Lökpulver
-
Salt
-
Övrigt
-
Neutral olja
Directions
Krispig tofu med parmesan. Riktigt frasig tofu som jag kryddat med oregano, paprikapulver och parmesan. Panerade tofun i panko och friterade gyllene. Är tips är att fritera i en mindre kastrull så behöver du inte använda lika mycket olja.
Steps
1
Done
|
FörberedelserDet här steget är inte ett måste, men för att göra tofun mer fast så kan du linda in den i några lager hushållspapper och ställa något tungt över den i ca 30 min. Då kommer överflödig vätska ut och du får en fastare tofu. Annars kan du bara torka den lätt. |
2
Done
|
Panera tofunHäll upp majstärkelse i ett fat, panko i ett annat och mjölk i ett annat. Salta tofun |
3
Done
|
Vänd tofun först i majstärkelse, sedan i mjölken och sist i pankon. |