Ingredients
- 400 g Tofu
- 4 dl Finriven parmesan
- 3 dl Panko
- 2 dl Mjölk
- 2 dl Majsstärkelse
- 1 tsk Paprikapulver
- 1 tsk Oregano
- 1 tsk Lökpulver
- Salt
-
Övrigt
- Neutral olja
Directions
Krispig tofu med parmesan. Riktigt frasig tofu som jag kryddat med oregano, paprikapulver och parmesan. Panerade tofun i panko och friterade gyllene. Är tips är att fritera i en mindre kastrull så behöver du inte använda lika mycket olja.
Steps
1 Done | FörberedelserDet här steget är inte ett måste, men för att göra tofun mer fast så kan du linda in den i några lager hushållspapper och ställa något tungt över den i ca 30 min. Då kommer överflödig vätska ut och du får en fastare tofu. Annars kan du bara torka den lätt. |
2 Done | Panera tofunHäll upp majstärkelse i ett fat, panko i ett annat och mjölk i ett annat. Salta tofun |
3 Done | Vänd tofun först i majstärkelse, sedan i mjölken och sist i pankon. |