Ingredients
-
Kycklingen
-
1 kg Kycklingben
-
2 msk Tomatpure
-
1 tsk Kinesisk soya
-
1 tsk Japansk soya
-
2 tsk Farinsocker
-
1 msk Grillkrydda
-
1 st Vitlöksklyftor
-
0.5 dl Rapsolja
-
Salladen
-
200 g Blandsallad
-
1 st Gurka
-
250 g Körsbärstomater
-
1 st Paprika röd
-
2 msk Vitvinsvinäger
-
0.75 dl Olivolja
-
3 dl Finriven parmesan
-
Salt
-
Peppar
Directions
Kycklingben och sallad med parmesandressing. Enkel och god kycklingrätt som du kan komplettera med valfritt tillbehör: couscous, quiona eller potatis kanske?
Steps
1
Done
|
KycklingenBlanda ihop alla ingredienser till marinaden. Vänd ner kycklingbenen. Marinera i minst 30 min men gärna längre. |
2
Done
|
Sätt ugnen på 200 grader. Lägg kycklingen i en form och grädda i ca 30 min, tills klubborna fått fin färg och är genomstekta. |
3
Done
|
SalladenBlanda ihop alla ingredienser till vinägretten. Smaka av med salt och peppar. |
4
Done
|
ServeraServera klubborna med salladen! Om du vill så kan du även ha quinoa, couscous eller potatis till! |