Hemmagjorda piroger med fetaost och spenat – fluffiga och mjuka. Piroger är verkligen så gott och smidigt att ha i frysen när man är hungrig. Därför brukar jag passa på...
Saftiga semlor med hemmagjord mandelmassa. Supermjuka bullar, men perfekt vispad grädde och hemmagjord mandelmassa. Bullarna håller sig saftiga i 2-3 dagar, men rekommenderar att frysa in om du inte ska...
Vegetarisk pad thai. Supergod autentisk pad thai med tofu – föredrar du soyafileér går det bra att byta ut! Det som gör en pad thai icke vegetariskt är att pad...
Supergoda nudlar med krispig chiliolja med jordnötter. Till det steker jag på valfri färs och toppar med broccoli eller sugersnaps för lite fräschör. Nudlarna jag har använt är breda vetenudlar....
Ricottabollar i tomatsås – vita köttbullar från södra Italien. Du blandar samman ricotta, ströbröd, parmesan, vitlök, basilika och ägg. Resultatet blir supergoda och krämiga bollar som serveras i tomatsås med...
Friterade räkor med basilikaaioli! Supergod rätt att servera till tapas, t ex patatas bravas så kan du passa på att använda samma olja till båda rätterna! Låt räkorna tina och...
Patatas bravas – Spansk potatis med smakrik tomatsås! Spaniens populäraste tapas som serveras som snack till öl eller som ett tillbehör till flera andra tapas. Kan varmt rekommendera att servera...
Enkla kebabspett i ugn med vitlöksås, persiljesallad och libabröd. Går fort att göra och är väldigt gott. Det bästa är att använda spett i metall men det går lika bra...
Smarrig och värmande gul currysoppa med kyckling och broccoli. Går snabbt att laga och blir otroligt gott och krämig. Går även att göra soppan helt vegetarisk genom att ersätta kycklingen...
Nattjästa havrefrallor – supergoda och mjuka havrefrallor med frasig skorpa. Du förbereder degen enkelt kvällen innan utan att knåda, och låter degen jäsa på köksbänken över natten. Dagen efter har...