Ingredients
-
Dressing
-
2 st Lime
-
1 st Vitlöksklyftor
-
1 dl Äppelcidervinäger
-
2.5 msk Ljus sirap
-
2 msk Neutral olja
-
1 tsk Sesamolja
-
Salt
-
Räkor
-
280 g Räkoravrunnen
-
1 st Limesaft + skal
-
1 st Chili
-
1 st Vitlöksklyftor
-
Övrigt
-
250 g Risnudlar
-
150 g Rödkål
-
1 st Paprika
-
0.5 st Gurka
-
10 st Rädisor
-
2 st Avokado
-
4 st Salladslök
Directions
Risnudelsallad med räkor – krispigt, syrligt, söt och gott. Även snabblagat! Servera till lunch, middag eller som en del av en buffé.
Steps
1
Done
|
DressingenVispa ihop alla ingredienser i en skål. Smaka av med salt, sirap och mer vinäger. De ska smaka mycket! |
2
Done
|
RäkorSila av räkorna. Blanda räkorna med chili, vitlök och limesaft och limeskal. |
3
Done
|
ÖvrigtTillaga nudlarna enligt anvisningarna på paketet. Skölj i kallt vatten och klipp. |