0 0
Risnudelsallad med räkor

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
Dressing
2 st Lime
1 st Vitlöksklyftor
1 dl Äppelcidervinäger
2.5 msk Ljus sirap
2 msk Neutral olja
1 tsk Sesamolja
Salt
Räkor
280 g Räkor avrunnen
1 st Limesaft + skal
1 st Chili
1 st Vitlöksklyftor
Övrigt
250 g Risnudlar
150 g Rödkål
1 st Paprika
0.5 st Gurka
10 st Rädisor
2 st Avokado
4 st Salladslök

Bookmark this recipe

[userpro_bookmark width="100%"]

Risnudelsallad med räkor

  • 30
  • Serves 4
  • Easy

Ingredients

  • Dressing

  • Räkor

  • Övrigt

Directions

Share

Risnudelsallad med räkor – krispigt, syrligt, söt och gott. Även snabblagat! Servera till lunch, middag eller som en del av en buffé.

Steps

1
Done

Dressingen

Vispa ihop alla ingredienser i en skål. Smaka av med salt, sirap och mer vinäger. De ska smaka mycket!

2
Done

Räkor

Sila av räkorna. Blanda räkorna med chili, vitlök och limesaft och limeskal.

3
Done

Övrigt

Tillaga nudlarna enligt anvisningarna på paketet. Skölj i kallt vatten och klipp.
Strimla paprika, kål och skär gurka och rädisor. Tärna avokado.
Blanda ihop grönsakerna med nudlarna i en skål. Häll på hälften av dressingen och blanda. Häll över på en serveringsfat. Toppa med räkorna, avokado och strimlad salladslök. Häll över resten av dressingen.

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Risotto med trattkantareller och jordärtskockschips
next
Koreansk nudelbowl – Japchae från Keemchi
previous
Risotto med trattkantareller och jordärtskockschips
next
Koreansk nudelbowl – Japchae från Keemchi

Add Your Comment