Ingredients
-
Vårrullar
- 200 g Champinjoner
- 1 burk Bambuskott
- 2 st Morötter
- 200 g Vitkål
- 4 st Salladslök
- 2 st Vitlöksklyftor
- 2 msk Japansk soya
- 2 tsk Ingefära
- Salt
- Rapsoljaatt steka i
- Vårullsdeg
-
Sötsursås
- 1.25 dl Strösocker
- 2.5 dl Ananasjuice
- 3 msk Ketchup
- 1 msk Japansk soya
- 1 msk Majsstärkelse
- 2 msk Vatten
- 0.75 dl Ljus risvinäger
Directions
Goda vegetariska vårrullar med hemmagjord sötsursås. Filodegsbladen till vårrullarna har jag köp på en asiatisk livsmedelsbutik. Jag köpte den näst största storleken, men de finns i både större och mindre. Här har jag ett recept på mindre vårrullar.
Steps
1 Done | VårrullarnaTina upp bladen. Hacka och strimla alla grönsaker. Riv vitlök och ingefära. |
2 Done | Rulla och stek vårrullarna |
3 Done | SötsursåsBlanda alla ingredienser förutom majstärkelse och vatten i en kastrull. |