Asiatisk räksallad med glasnudlar. Chili- och vitlöksmarinerade räkor med krispiga grönsaker, glasnudlar och en vegansk nuoc cham sås. Otroligt fräsch och gott! Denna rätt passar...
Lätt och fluffig marängtårta fylld med färska hallon och blåbär som bryter av det söta. Det går bra att fylla tårtan med citroncurd eller rabarber också om man föredrar det!...
Vitlöksbrödssnurror – frasiga och goda. Gjorde dessa och serverade till tomatsoppa men det går lika bra att äta dem som de är eller servera till andra rätter!
Krämig morotspasta toppad med gremolata och parmesan. Gremolata är en bladnings av persilja, vitlök och citron. De söta morötterna behöver något att brytas av med...
Snabba minimunkar – bara 4 ingredienser! Utan jäst och utan jäsning. Perfekt när man vill ha något som är enkelt och snabbt. Vänd minimunkarna i florsocker eller doppa i choklad!
Enkla fetaost- och sesambollar. Passar perfekt till ostbrickan, tappas eller som ett tillbehör. Rulla ihop och förvara sedan i kylen fram till servering.
Eclair fyllda med vaniljkräm doppade i mörk choklad. En éclair är ett avlångt bakverk gjord på chouxdeg. De blir ihåliga och fylls med olika och toppas med choklad. Den är...
Enkel och frasig kycklingschnitzel. Perfekt att göra en större sats för att sedan göra flera rätter. Du kan servera kyckligschnitzeln färk med örtvinägrett och potatis, och sedan värma på för...
Bouillabaisse – fransk fiskgryta! En mustig tomatbaserad fiskgryta som man från början gjorde av fiskrester men på senare tid lagas med finare tillbehör som musslor,...
Kycklingben och sallad med parmesandressing. Enkel och god kycklingrätt som du kan komplettera med valfritt tillbehör: couscous, quiona eller potatis kanske?
Kardemummalängd med vaniljkräm och sylt! Oootroligt saftig och god längd. Jag gjorde 2 st. En med marsankräm och hallonsylt toppad med glasyr, och en med marsankräm och choklad. Så otroligt...