Asiatisk räksallad med glasnudlar. Chili- och vitlöksmarinerade räkor med krispiga grönsaker, glasnudlar och en vegansk nuoc cham sås. Otroligt fräsch och gott! Denna rätt passar perfekt att variera med annat...
Lätt och fluffig marängtårta fylld med färska hallon och blåbär som bryter av det söta. Det går bra att fylla tårtan med citroncurd eller rabarber också om man föredrar det!...
Snabba minimunkar – bara 4 ingredienser! Utan jäst och utan jäsning. Perfekt när man vill ha något som är enkelt och snabbt. Vänd minimunkarna i florsocker eller doppa i choklad!
Enkla fetaost- och sesambollar. Passar perfekt till ostbrickan, tappas eller som ett tillbehör. Rulla ihop och förvara sedan i kylen fram till servering.
Enkel och frasig kycklingschnitzel. Perfekt att göra en större sats för att sedan göra flera rätter. Du kan servera kyckligschnitzeln färk med örtvinägrett och potatis, och sedan värma på för...
Bouillabaisse – fransk fiskgryta! En mustig tomatbaserad fiskgryta som man från början gjorde av fiskrester men på senare tid lagas med finare tillbehör som musslor, räkor, fin fisk. Du kan...
Kycklingben och sallad med parmesandressing. Enkel och god kycklingrätt som du kan komplettera med valfritt tillbehör: couscous, quiona eller potatis...
En snabb nudelrätt med färs och nudlar. Stek på valfri färs och blanda med sås, nudlar och grönsaker. Jag har i broccoli och spenat som jag placerar snabbt. Toppa sedan...
Krämig caesarsallad med pasta och kyckling. Dressingen är enkel och supergod. Jag gör den på vegansk aioli då jag gärna vill ha den äggfri. Något som jag inte hade i...