Princes krofne – balkanvariant av Petit-chou. De fylls sedan med vaniljkräm och grädde. I det här receptet skippar jag grädde men vispar ner lite grädde i vaniljkrämen. Det går även...
Hemmagjorda delicatobollar – supergoda och krämiga delicatobollar. Till skillnad från vanliga chokladbollar så innehåller dessa mjölchoklad i smeten och doppas även i mjölkchoklad. De blir otroligt krämiga och goda. Receptet...
Saftig morotskaka med extra mycket glasyr. Morotskakan är en av Sveriges mest populära fika och har funnits i många decennier. Morötterna gör kakan saftig och supergod. Receptet är bakat i...
Oreocheesecake – krämig oreocheeseake toppad med nutellaganache. För att baka den här cheesecaken krävs ingen ugn och den är väldigt smidig att göra. Det här receptet gör jag i...
Citrondessert – enkel påskdessert! Gör den antingen i portionsformat eller i en större form. Jag föredrar i portionsformat eftersom det blir lite finare. Desserten består av lemoncurd varvat med en...
Saftiga semlor med hemmagjord mandelmassa. Supermjuka bullar, men perfekt vispad grädde och hemmagjord mandelmassa. Bullarna håller sig saftiga i 2-3 dagar, men rekommenderar att frysa in om du inte ska...
Saftiga kärleksmums med extra mycket glasyr. En klassisk kaka som alltid går hem. Jag gör jag små hål i kaka med en chop-stick för att glasyren ska åka in i...
Polkamaränger – små och söta polkagrismaränger. Maränger med röda ränder med smak av polkagris. För göra dessa behöver du en spritspåse, pepparmintarom och röd färgpasta. Du vispar upp marängerna som...
Pepparkakscheesecake med apelsincurd och kardemumma. Krämig, fräsch och god cheesecake med juliga smaker. Kardemumman i fyllningen förhöjer smaken i pepparkakorna och apelsin passar bra ihop. Förbered cheesecaken i förväg och...