Onigirazu – en sushi sandwich som du kan fylla med vad du vill. Antingen kan du som jag fylla med krispiga grönsaker och salmalax, eller tofu, kyckling, biff, räkor osv.
Asiatisk räksallad med glasnudlar. Chili- och vitlöksmarinerade räkor med krispiga grönsaker, glasnudlar och en vegansk nuoc cham sås. Otroligt fräsch och gott! Denna rätt passar perfekt att variera med annat...
Krämig morotspasta toppad med gremolata och parmesan. Gremolata är en bladnings av persilja, vitlök och citron. De söta morötterna behöver något att brytas av med och då passar gremolata och...
Bouillabaisse – fransk fiskgryta! En mustig tomatbaserad fiskgryta som man från början gjorde av fiskrester men på senare tid lagas med finare tillbehör som musslor, räkor, fin fisk. Du kan...
Vegansk grönsakswok med blandade grönsaker. Servera med rostade cashewnötter, sweet chilisås och ris. Grönsakerna går självklart att variera efter smak och sug.
En fräsch och god glasnudelsallad med krispiga grönsaker och en vegansk nuoc cham vinegrätt. Nuoc cham är en populär vietnamesisk sås som görs med bland annat fisksås. I den här...
Kycklingwok med krispiga nudlar. Supergod kycklingwok i sås med krispiga nudlar. Nudlarna gör det lite extra spännande men det går självklart bra att servera med kokta nudlar eller ris också!
Chicken chop suey – enkel och mild wok. Det är en populär streetfood rätt i kina som består av kyckling, en enkel sås och grönsaker. Jag serverade rätten med ris...