Krämig morotspasta toppad med gremolata och parmesan. Gremolata är en bladnings av persilja, vitlök och citron. De söta morötterna behöver något att brytas av med och då passar gremolata och...
Bouillabaisse – fransk fiskgryta! En mustig tomatbaserad fiskgryta som man från början gjorde av fiskrester men på senare tid lagas med finare tillbehör som musslor, räkor, fin fisk. Du kan...
Krämig caesarsallad med pasta och kyckling. Dressingen är enkel och supergod. Jag gör den på vegansk aioli då jag gärna vill ha den äggfri. Något som jag inte hade i...
Chicken parmigiana – parmesanpanerad kyckling med tomatsås och mozzarella. Supergod kycklingrätt som du både kan servera till pasta, potatis eller ris. Rätten är ursprungligen från Italien men är väldigt poppis...
Rostad potatissallad med majs och rödlök. Enkel potatissallad som man kan variera med olika tillbehör. Det kan vara gott att ha i lite fetaost som både är salt och syrligt.
Ljummen potatissallad med färsbiffar och fetaost- och paprikaröra. En riktigt somrig och fräsch potatisallad som får syra och sötma från vinägretten. Jag har i persilja, rödlök och sockerärtor men det...
Couscousfritters med persiljesallad och limeyoghurt. Supergoda fritters på couscous som är enkla att göra och passar perfekt till en sallad. De är mjuka på insidan och krispiga på utsidan. Påminner...
Stekt aubergine med couscoussallad och fetaoströra. En väldigt enkel och god vegetarisk rätt som går snabbt att tillaga. Viktigt att låta auberginen svettas ur vätska innan stekning. Köttet blir fastare...
Kyckling i krämig citronsås med pasta! Otroligt smidigt och gott. Den här citronsåsen är en perfekt bas som passar till massor av olika protein och grönsaker. Kycklinglår blir otroligt gott...