0 0
Avokadowrap med fetaoströra, bacon och ugnrostad morot

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
2 st Avokado
3 st Morötter
250 g Bacon
1 st Rödlök
10 st Körsbärstomater
4 blad Sallad
Fetaoströra
300 g Fetaost
2 dl Grekisk yoghurt
1 st Vitlöksklyftor
Salt
Övrigt
Tortilla

Bookmark this recipe

[userpro_bookmark width="100%"]

Avokadowrap med fetaoströra, bacon och ugnrostad morot

  • 30 min
  • Serves 4
  • Easy

Ingredients

  • Fetaoströra

  • Övrigt

Directions

Share

Avokadowrap med fetaoströra, bacon och ugnrostad morot. En krämig, god och snabblagad wrap. Man får sötma från moroten, sälta från baconet, fett och krämighet från avokadon och fräschör från grönsakerna. Det går bra att göra på vegetariskt bacon eller kalkon bacon.

Steps

1
Done

Rossta morot och bacon

Sätt ugnen på 200 grader. Skala och skiva morötterna i stavar. Placera på en plåt. Lägg även på baconet på plåten (gärna så att skivorna ligger separat). Tillaga i ugnen. Baconet kommer ta ca 10-15 minuter att gå klart, så ta ut baconet då och lägg över på husåhållespapper. Fortsätt rosta morötterna tills de mjuknat.

2
Done

Fetaoströran

Smula ner fetaosten i en bunke. Tillsätt yoghurt och vitlök. Smaka av med salt.

3
Done

Gör wrapen

Skiva avokadon, hacka tomat och rödlök.
Placera ett salladsblad på ändan av tortillabrödet. Lägg på fetaoströra, morot, avokado, tomat och gurka. Vik in ändarna och rulla ihop. Dela wrapen på mitten och servera!

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Cannelloni med ricotta och spenat, tomatsås och ost
previous
Cannelloni med ricotta och spenat, tomatsås och ost
Kolabollar på 4 ingredienser
next
Kolabollar på 4 ingredienser
Cannelloni med ricotta och spenat, tomatsås och ost
previous
Cannelloni med ricotta och spenat, tomatsås och ost
Kolabollar på 4 ingredienser
next
Kolabollar på 4 ingredienser

Add Your Comment