Ingredients
-
Blomkålen
-
1 st Blomkål
-
1 tsk Five Spice
-
1 tsk Paprikapulver
-
1 tsk Gochugaru
-
1 tsk Lökpulver
-
1 tsk Vitlökspulver
-
Salt
-
Neutral olja
-
Hoisinmajonnäs
-
2 dl Majonnäsjag använde vegansk
-
1.5 msk Hoisinsås
-
Övriga tillbehör
-
Sallad
-
Gurka
-
Morötter
-
Bao buns
Directions
Bao buns med rostad blomkål och hoisinmajonnäs. Supergoda hemmagjorda bao buns . Recept på bao bun som både är vegansk och vegetariska då jag använde vegansk majonnäs. Recept på bao brödet hittar du här.
Bao bunsen går utmärkt att frysa in och tina upp i ångkorgen sedan när du vill äta dem..
Steps
1
Done
|
Rosta blomkålenSätt ugnen på 225 grader. Bryt blomkålen i buketter. Blanda alla kryddor i en liten skål. Lägg över blomkålen i e skål. Ringla över olja och salta. Häll på kryddan och skaka skålen så att blomkålen får kryddan på sig. Lägg över blomkålen på en plåt och rosta i ca 20-30 min tills den är mjuk och gyllene. |
2
Done
|
Majonnäsen och tillbehörenBlanda majonnäs och hoisin. Strimla morot och gurka och skölj salladen. |
3
Done
|
Bao buns och serveringHar du frysta bao buns så tina dem i din ångkorg över ett vattenbad. Gör du egna så följ receptet på bao buns ovan i beskrivningen! |