0 0
Bao buns med rostad blomkål och hoisinmajonnäs – vegetariska bao buns

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
Blomkålen
1 st Blomkål
1 tsk Five Spice
1 tsk Paprikapulver
1 tsk Gochugaru
1 tsk Lökpulver
1 tsk Vitlökspulver
Salt
Neutral olja
Hoisinmajonnäs
2 dl Majonnäs jag använde vegansk
1.5 msk Hoisinsås
Övriga tillbehör
Sallad
Gurka
Morötter
Bao buns

Bookmark this recipe

[userpro_bookmark width="100%"]

Bao buns med rostad blomkål och hoisinmajonnäs – vegetariska bao buns

  • 45 min
  • Serves 4
  • Medium

Ingredients

  • Blomkålen

  • Hoisinmajonnäs

  • Övriga tillbehör

Directions

Share

Bao buns med rostad blomkål och hoisinmajonnäs. Supergoda hemmagjorda bao buns . Recept på bao bun som både är vegansk och vegetariska då jag använde vegansk majonnäs. Recept på bao brödet hittar du här.

Bao bunsen går utmärkt att frysa in och tina upp i ångkorgen sedan när du vill äta dem..

Steps

1
Done

Rosta blomkålen

Sätt ugnen på 225 grader. Bryt blomkålen i buketter. Blanda alla kryddor i en liten skål. Lägg över blomkålen i e skål. Ringla över olja och salta. Häll på kryddan och skaka skålen så att blomkålen får kryddan på sig. Lägg över blomkålen på en plåt och rosta i ca 20-30 min tills den är mjuk och gyllene.

2
Done

Majonnäsen och tillbehören

Blanda majonnäs och hoisin. Strimla morot och gurka och skölj salladen.

3
Done

Bao buns och servering

Har du frysta bao buns så tina dem i din ångkorg över ett vattenbad. Gör du egna så följ receptet på bao buns ovan i beskrivningen!

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Krämiga nudlar med asiatiska kycklingköttbullar
previous
Krämiga nudlar med asiatiska kycklingköttbullar
Potato puré fries - potatismos pommes
next
Potato puré fries – potatismos pommes
Krämiga nudlar med asiatiska kycklingköttbullar
previous
Krämiga nudlar med asiatiska kycklingköttbullar
Potato puré fries - potatismos pommes
next
Potato puré fries – potatismos pommes

Add Your Comment