0 0
Bao buns med rostad blomkål och hoisinmajonnäs – vegetariska bao buns

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Justera portioner:
Blomkålen
1 st Blomkål
1 tsk Five Spice
1 tsk Paprikapulver
1 tsk Gochugaru
1 tsk Lökpulver
1 tsk Vitlökspulver
Salt
Neutral olja
Hoisinmajonnäs
2 dl Majonnäs jag använde vegansk
1.5 msk Hoisinsås
Övriga tillbehör
Sallad
Gurka
Morötter
Bao buns

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Bao buns med rostad blomkål och hoisinmajonnäs – vegetariska bao buns

  • 45 min
  • Portioner 4
  • Medium

Ingredienser

  • Blomkålen

  • Hoisinmajonnäs

  • Övriga tillbehör

Steg

Dela
Annons:

Bao buns med rostad blomkål och hoisinmajonnäs. Supergoda hemmagjorda bao buns . Recept på bao bun som både är vegansk och vegetariska då jag använde vegansk majonnäs. Recept på bao brödet hittar du här.

Bao bunsen går utmärkt att frysa in och tina upp i ångkorgen sedan när du vill äta dem..

Se mina favoritredskap och köksprodukter

Steg

1
Färdig

Rosta blomkålen

Sätt ugnen på 225 grader. Bryt blomkålen i buketter. Blanda alla kryddor i en liten skål. Lägg över blomkålen i e skål. Ringla över olja och salta. Häll på kryddan och skaka skålen så att blomkålen får kryddan på sig. Lägg över blomkålen på en plåt och rosta i ca 20-30 min tills den är mjuk och gyllene.

2
Färdig

Majonnäsen och tillbehören

Blanda majonnäs och hoisin. Strimla morot och gurka och skölj salladen.

3
Färdig

Bao buns och servering

Har du frysta bao buns så tina dem i din ångkorg över ett vattenbad. Gör du egna så följ receptet på bao buns ovan i beskrivningen!

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Föregående
Krämiga nudlar med asiatiska kycklingköttbullar
Nästa
Potato puré fries – potatismos pommes
Föregående
Krämiga nudlar med asiatiska kycklingköttbullar
Nästa
Potato puré fries – potatismos pommes

Kommentera