0 0
Cheeseburgare med baconmajonnäs

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
Hamburgare
450 g Högrevsfärs
Salt
Peppar
Baconmajonnäs
140 g Bacon
1 dl Majonnäs
1 msk Barbequesås
Övrigt
10 skivor Cheddar
4 st Hamburgerbröd
1 st Lök
Sallad
Hamburgargurka om du vill

Bookmark this recipe

[userpro_bookmark width="100%"]

Cheeseburgare med baconmajonnäs

  • 30
  • Serves 4
  • Easy

Ingredients

  • Hamburgare

  • Baconmajonnäs

  • Övrigt

Directions

Share

Saftiga cheeseburgare med baconmajonnäs, isad lök, inlagd gurk och sallad. En riktigt saftig högrevsburgare med salta, sötma, syra och sälta.

Vill du ha något tillbehör till så kan jag rekommendera krispiga smashed potateos.

Steps

1
Done

Isad lök

Skiva löken tunt och lägg i en bunke med kallt vatten och is. Låt den sedan stå och dra i ca 30 min. Genom att lägga löken i is blir den krispig och mild i smaken.

2
Done

Baconmajonnäs

Tärna baconet och stek det krispigt. Låt rinna av på hushållspapper. Spara hälften att ha på burgarna. Finhacka resten och blanda med majonnäs och barbequesås.

3
Done

Gör burgarna

Rosta bröden. Salta och peppra högrevsfärsen utan att knåda färsen för mycket. Dela färsen i 4-5 bollar. Värm en panna på hög värme. Placera bollarna i den torra pannan och pressa dem med t.ex en kastrull eller använd en burgarpress om du har det. Stek ca 3 min per sida på hög värme. Vänd endast burgaren 1 gång. När du vänder burgaren - lägg på 2 ostskivor per burgare eller 1. Lägg på ett lock så att osten smälter.

4
Done

Montera burgaren

Bröd, sallad, burgare, baconmajonnäs krispig bacon, isad lök (sila av vattnet), inlagd gurka (om du vill). Servera direkt!

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
kycklingcurry wrap
previous
Kycklingwrap med curryröra
hemmagjorda potatisbullar
next
Hemmagjorda potatisbullar
kycklingcurry wrap
previous
Kycklingwrap med curryröra
hemmagjorda potatisbullar
next
Hemmagjorda potatisbullar

Add Your Comment