Ingredients
-
Curryröra
-
2 tetrapack Kikärtorca 500 g avrunnen vikt
-
3 tsk Gul curry
-
1 tsk Paprikapulver
-
0.5 tsk Chilipulver
-
2 msk Rapsolja
-
1.5 dl Majonnäs
-
2.5 dl Créme Fraiche
-
0.5 st Rödlök
-
0.5 st Paprika
-
Salt
-
Tillbehör
-
1.5 st Paprika röd
-
1.5 st Rödlök
-
0.5 st Gurka
-
4 st Libabröd
-
Sallad
Directions
Smarrig kikärtscurrywrap med krämig curryröra och krispiga grönsaker. Serveras i libabröd men det går lika bra med tortillabröd. Du kan byta ut kikärtorna mot kyckling om du vill det.
Röran funkar fint att förbereda och förvara i kylen.
Andra goda wraps
Libanesisk wrap med muhammara och falafel
Steps
1
Done
|
KikärtscurryröraSila av och skölj kikärtorna. Blanda ihop med olja och kryddorna i en bunke. Salta lätt. Blanda finhackad rödlök och paprika i en annan bunke tillsammans med majonnäs och creme fraiche. Vänd ner kikärtorna och smaka av med salt. |
2
Done
|
Montera wrapenTa en libabröd och lägg på några salladsblad. Lägg på curryröran, paprika, gurka och rödlök. Rulla ihop och servera! |
One Comment Hide Comments
Till slut kom jag till skott o gjorde det här receptet. Gott!
Men med en liten modifiering: lade till grovmalen svartpeppar och ½ saltgurka till rulle nr 2 istället för ”smaka av med salt”.
Lite mer crunch och dessutom godare (enligt min smak).