Ingredients
-
400 g Halloumi eller grillost
-
3 st Ägg
-
2.5 dl Vetemjöl
-
4 dl Panko
-
Dressing
-
2 dl Jalapenospå burk
-
1 dl Créme Fraiche
-
2 dl Majonnäs
-
Salt
-
Tillbehör
-
1 st Tomater
-
1 st Rödlök
-
4 st Hamburgerbröd
-
Sallad
Directions
Krispig halloumiburgare med jalapenodressing! Supergoda burgare med krispig lök och dressing som både ger syra och hetta. Servera burgaren som den är eller med goda pommes frites till.
Steps
1
Done
|
TillbehörSkiva rödlöken tunt och lägg den i en bunke med is och vatten. Detta gör löken krispigare och mildare i smaken. Skiva tomaten och förbered salladen. |
2
Done
|
JalapenodressingSila av och finhacka jalapenos. Blanda ihop med creme fraiche och majonnäs i en skål. Smaka av med salt och peppar. Ställ i kylen så länge. |
3
Done
|
HallouminDela halloumin eller grillosten i 2 delar så du får 4 st 1-1,5cm tjocka bitar. Häll upp mjöl på en tallrik och panko i en annan. Vispa upp äggen i en skål. Vänd varje halloumibit i mjöl, ägg, mjöl, ägg och sist panko. |
4
Done
|
ServeraSila av löken och rosta bröden. Lägg sallad på det understa brödet och sedan tomat, lök, halloumin och dressingen. Servera direkt! |