Ingredients
-
Vispad fetaost
- 300 g Fetaost
- 1.5 dl Grekisk yoghurt
-
Tomater & potatis
- 1 kg Delikatesspotatis
- 15 st Körsbärstomater
- Neutral olja
- Salt
- Peppar
-
Övrigt
- 3 st Chorizo
- 1 knippe Gräslök
Directions
Vispad fetaost med rostad potatis, ugnsbakade tomater och chorizo. En perfekt snabblagad måltid. Vispad fetaost blir så krämigt och bra. De gifter sig perfekt med potatisen och osten. Chorizon kan du variera med kyckling eller annat protein.
Steps
1 Done | Ugnsrostad potatis och tomaterSätt ugnen på 250 grader. |
2 Done | Rosta i mitten av ugnen. Efter ca 25 minuter kan du ta ut tomaterna och fortsätta rosta potatisen tills den är gyllene. |
3 Done | Vispad fetaLägg fetaost och grekisk yoghurt i matberedare. Vispa till en slät kräm. |
4 Done | ChorizoDela chorizon i släntar och stek i olja. |
5 Done | ServeraServera potatisen med vispad fetaost, tomater och chorizo. Toppa med gräslök. |