Krämig räksoppa som jag toppat med smörstekt sparris, dill och självklart räkor. Så himla gott och räkskalet ger verkligen så mycket smak. Så släng dem aldrig om du äter räkor....
Paneng – röd thailändsk curry som är riktigt god och relativ enkel att göra. Du kan ersätta kycklingen mot räkor, fläsk eller bara ha i grönsaker. Servera curryn med ris!
Krämig risotto med smörstekt sparris. Så himla gott! Det viktigaste enligt mig för en krämig och god risotto är parmesan, en stor klick smör och låta den koka långsamt genom...
Klar kycklingsoppa med potatis och grönsaker i kycklingbuljong med kokt kyckling, morot, kålrot, palsternacka, potatis och persilja. Man kan koka grunden med kycklingdelar som bröst eller lår. Eller som jag...
Gibanica är en traditionell filodegspaj med fetaost från Balkan. Den här varianten som jag har gjort är ”guzvara” och det betyder att filodegsbladen knöglas ihop och doppas i smeten. Den...
Goda, sega och knäckiga daimsnittar. Snittar går dessutom snabbt att baka. De ärs supergoda att äta direkt efter gräddning då de är sega, när de svalnat är de fortfarande lika...
Korvstroganoff med ris – en klassiker som de flesta har sitt egna recept på! Min korvstroganoff är inte tomatbaserat utan jag gör det på grädde (matlagnings eller visp brukar variera),...