God och lyxig pizza med löjrom, creme fraiche, rödlök och dill. Anledningen till att den heter pizza bianco är att den inte innehåller tomatsås och därför blir en så kallad...
En otroligt enkel majssoppa som jag toppar med majs, paprika och persilja. Anledningen till att jag blandar fryst och burkmajs är att den frysta majsen inte är lika söt som...
Wrap med linspuckar, fetaost, grönsaker och vitlöksyoghurt. Frasiga biffar som kan serveras såhär i en wrap eller med ris/couscous/bulgur med grönsaker och sås. Väldigt gott i vilket fall som helst!
Melazane alla parmigiana – Italiensk auberginegratäng. En krämig gratäng med en bra balanserad tomatsås, parmesan och mozzarella. En lite lättare rätt som är perfekt en fredag kväll om man vill...
En vintersallad som har både syra, sötma, sälta och umami! Jag äskakr den kombinationen och granatäpple och västerbottenost gör sig rikigt bra i den här salladen. Testa!
Filodegsmuffins med fetaost! ? Väldigt gott som tillbehör till soppa, till frukost eller mellis. De är som godast när de är färdiggräddade men de går även att värma på eller...
Nutella och kexbollar. Otroligt enkelt att göra och väldigt goda! Du kan ersätta valnötterna med hasselnötter eller ha ännu mer kex om du föredrar det! Det går även att ersätta...
Rån med chokladfyllning även kallat oblatne/oblande. En vanlig dessert i balkan. Den går att göra med massvis av olika fyllningar och det här är en variant. De stora rånen finns...