Ingredients
-
Kycklingen
-
600 g Kyckling
-
1 dl Grekisk yoghurt
-
2 msk Curry
-
1 tsk Chilipulver
-
1 st Vitlöksklyftor
-
Salt
-
Peppar
-
Såsen
-
1 dl Vegansk aioli
-
2 dl Créme Fraiche
-
Peppar
-
Salt
-
Chiliflakes
-
Tillbehör
-
1 kruka Sallad
-
0.5 st Gurka
-
1 st Paprika röd
-
10 st Körsbärstomater
-
Tortilla
Directions
En enkel och supergod kycklingcurrywrap med krispiga grönsaker och en god sås. Vill du göra den vegetariskt så kan du marienera t ex quorn, tofu eller sojafilé på samma sätt som jag gjort med kycklingen.
Perfekt att ta med sig på picknick. Du kan lägga alla tillbehör i matlådor så kan man göra wrapsen på plats.
Recept på fler goda wraps
Libanesisk wrap med muhammara och falafel
Wrap med räkröra & enkel och god wrap med räkor
Steps
1
Done
|
Marinera kycklingenBörja med att marinera kycklingen. Blanda ihop alla ingredienser till marinaden och marinera kycklingen i minst 30 min, men gärna över natten eller dagen. |
2
Done
|
Stek kycklingen och gör såsenStek kycklingen i olja på medelvärme tills den får fin färg. Blanda ihop alla ingredienser till såsen. |
3
Done
|
TillbehörenStrimla alla grönsaker. |
4
Done
|
Sätt ihop wrapenTa fram ett tortillabröd och placera ett salladbla - bre på sås och lägg på kyckling och tillbehör. Stäng ihop wrapen och servera! |
2 Comments Hide Comments
Hva betyr msk?
Matsked😊