Lätt och fluffig marängtårta fylld med färska hallon och blåbär som bryter av det söta. Det går bra att fylla tårtan med citroncurd eller rabarber också om man föredrar det!...
Eclair fyllda med vaniljkräm doppade i mörk choklad. En éclair är ett avlångt bakverk gjord på chouxdeg. De blir ihåliga och fylls med olika och toppas med choklad. Den är...
Supergod och krämig carbonara! Jag blev inspirerad av en carbonara som jag åt i Rom på Luciano Cucina. Den restaurangen gör Roms godaste carbonara och självklart ville jag försöka återskapa...
Riktigt goda mörka chocolate chip cookies. De är krispiga på utsidan och mjuka på insidan. Helt perfekta! Jag använder 55% chokladknappar, men det går lika bra med choklad som du...
Hög chokladtårta fylld med chokladmousse och en chokladmarängsmörkräm med ljus choklad. En riktigt chokladig och god tårta. Som med de flesta tårtor så behöver du vara ute i god tid....
Saftiga kardemummabullar med vaniljkräm! Vaniljkrämen gör bullarna extra saftiga och goda. När kardemummabullarna är färdiggräddade så penslar jag dem med sockerlag. Det gör bullarna både fina men också saftigare då...
Chokladtårta fylld med hallon- och mörkchokladtryffelfyllning och en marängsmörkräm med mjölkchoklad. En riktigt chokladig och god tårta. Som med de flesta tårtor så behöver du vara ute i god tid....
Krämig tiramisu! En klassisk italiensk dessert med smak av kaffe. Tiramisú görs på krämig mascarpone och torra sockrade savioardikex. Kexen får suga åt sig startkt kaffe och resultatet blir en...
Jordgubbstårta med vaniljkräm och krämig jordgubbsfyllning. Det här receptet är inspiration från himmelsk jordgubbstårta från Fridas Bakblogg, men i den här tårtan har jag även ett lager med vaniljkräm. Tycker den...
Chokladfondant med vaniljglass och hallon. Chokladfondant är en väldigt enkel dessert som dessutom är glutenfri. Oftast vill man ha fondanten kladdig och det är svårt att säga hur länge man...