Krispiga och väldigt goda nutellarullar med filodeg. Kräver dessutom inte mer än 10-15 minuter att slänga ihop. Vill du inte använda Nutella så går det bra med annan hasselnöts eller...
Luftiga och fluffiga bananpannkakor. De smakar som vanliga pannkakor fast luftigare vilket är väldigt gott! För att få de luftiga behöver man separera äggvitan från äggulan och vispa den hårt....
Krispig sticky chicken i en söt glaze tillsammans med en syrlig gurksallad och ris. Det här var verkligen galet gott och jag kommer definitivt laga det igen. Det är inte...
Hemmagjord granola med banan. Krispig granola men nötter och banan som ger både smak och sötma. Du kan byta ut valnötterna mot andra nötter eller mer frön om du är...
Frasig potatis i ugn är bland det godaste som finns. Potatis i ugn är perfekt tillbehör till så mycket. För att få potatisen riktigt frasig så dela den i två...
Fishcakes med asiatiska smaker med chili-och vitlöksmarinerade risnudlar och en syrlig vinägrett. Väldigt gott! Alltid gott med syra till fisk. Fishcakes är ett lite roligare sätt att äta fisk. Du...
En riktigt god nudelsallad med saftig kyckling, picklad broccoli och enjordnötsdressing. Allt passar så bra ihop och utgör en bra balans mellan olika texturer och smaker. Recept jordnörsdressing Jordnötsdressing –...
Saganaki med sesamfrön och honung. Saganaki är greksiska rätter som tillagas i liten panna, det är vad ordet saganaki betyder. Det man bland annat tillagar är ost. Den steks och...
Skivad friterad zucchini eller Kolokithakia tiganita som de heter i Grekland. En sidorätt eller tillbehör som vi åt när vi var i Sarti. Riktigt gott med tzatziki och grekisk sallad...
Friterad minimozzarella! Enkelt och gott tillbehör till soppa eller att göra som rätt till tapas. Servera direkt då mozzarellan snabbt stelnar igen när den svalnar. Tomatsoppa med basilikakräm