Krämig risotto med brynt smör. Går utmärkt att servera som den är eller toppa med svamp, kyckling eller grönsaker. För att få en god risotto är det viktigt med en...
Smörbakad lax med vitvinsås, ugnsrostade jordärtskockor, sparrisbroccoli och rom. En perfekt rätt när man vill lyxa till det! Laxen smälter i munnen och tillsammans med syran i såsen och fräschören...
Bouillabaisse – fransk fiskgryta! En mustig tomatbaserad fiskgryta som man från början gjorde av fiskrester men på senare tid lagas med finare tillbehör som musslor, räkor, fin fisk. Du kan...
Smakrik saffransrisotto toppad med salsicca, paremsan och persilja. För att få en krämig risotto är det viktigt att röra om regelbundet och tillsätta lite buljong och åt gången. I slutet...
En smakrik räk- och fiskgryta. För att få extra smak till grytan gör jag en fond på räkskalan. Sedan får detta koka ihop med potatis och morötter. I slutet har...
Frutti di mare – pasta med smakrik tomatsås och skaldjur. I min frutti di mare hade jag stora räkor och blåmusslor, färdigskalade och frysta. Men det går även bra med...
Ravioli med räkfyllning med en sås på räkfond som jag gjort på skalen från räkorna. Väldigt god ravioli och smakrik sås. För att göra ravioli underlättar det att ha en...
Pasta med blåmusslor i tomatsås. Den här pastan blev så himla god. Både jag och Danny satt tysta och njöt och hämtade mer. Det här är verkligen en perfekt pasta...
Tomatrisotto med gremolata och ugnsrostade tomater. Krämig risotto med gremolata som jag tillsatt parmesan i. Gremolata är en italiensk topping på persilja, citron och vitlök som kan användas som topping...
Krämig räksoppa som jag toppat med smörstekt sparris, dill och självklart räkor. Så himla gott och räkskalet ger verkligen så mycket smak. Så släng dem aldrig om du äter räkor....